Vioollessen

De vioollessen bij de vioolschool van Maurice Keulen zijn leuk en leerzaam. Door de gunstige tarieven kan iedereen de juiste lesvorm kiezen die bij hem/haar past. Er zijn jaarcursussen vanaf € 325,00.

Vioolles.pngWilt u een gratis en vrijblijvende kennismakingsles? Vraag deze dan aan via het contactformulier. U kunt hier ook een inschrijfformulier aanvragen.

Om te beginnen met vioolles is geen voorkennis nodig en dit is met vrijwel iedere leeftijd  ( vanaf 5 jaar) mogelijk. De lessen worden aangepast aan de leeftijd, zodat zowel kinderen als volwassenen zich bij ons thuis voelen. Met alle leerlingen doen wij regelmatig prachtige projecten.

Voor de kinderen bieden wij groepslessen, individuele lessen en privé-lessen aan. Groepslessen kenmerken zich door veel samenspel. Veel kinderen vinden het extra fijn om onderdeel te zijn van een groep en leren van elkaar.

Individuele vioollessen kunnen helemaal op de betreffende persoon worden afgestemd, waarbij deze kan genieten van de speciale aandacht.

Privé vioollessen lijken op de individuele lessen, maar zijn vaak een praktische oplossing als vervoer moeilijk is. Deze lessen zijn dan ook bij u thuis.

Volwassenen kiezen meestal voor de individuele (privé )lessen. De locatie voor vioolles is Nieuw-Bergen of bij u thuis. Privé vioollessen worden gegeven in de driehoek Venlo, Nijmegen, Deurne.